Flat/studio te ANTWERPEN (2060)

€ 182.000

Prijs
:
€ 182.000
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Ellermanstraat 61, 2060 ANTWERPEN
Bewoonbare opp.
:
33 m²
Beschikbaarheid
:
Huurovereenkomst te respecteren
Verwarming
:
Elektrisch - directe verwarming
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Omschrijving

Nieuwbouw studio met terras en garage in de "Parktoren"

op een toplocatie vlakbij “het Eilandje”


Ellermanstraat 61, 2060 ANTWERPEN


LIGGING

Deze nieuwbouw studio op de 5de verdieping is zeer gunstig gelegen vlakbij het Eilandje en naast de Campus Spoor Noord van de Artesis Plantijn Hogeschool.

Centraal gelegen, op wandelafstand van het historisch stadscentrum en de Universiteit Antwerpen, vlot bereikbaar via de autosnelweg E19.

Zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer. Via Moovitapp” weet je meteen hoe gunstig en praktisch deze studio gelegen is.


INDELING
De studio van 33 m² bruto omvat een inkomhal, een leef/slaapruimte met bed, bureel en kast, een open keukenwand met toestellen, een aparte badkamer met douche, lavabo en toilet en een bergruimte met aansluiting voor de wasmachine.

De studio heeft een terras van 5,5 m² en is voorzien van deels glazen wanden volgens een uniek en nieuw concept die ervoor zorgen dat u windvrij kunt genieten van het prachtige uitzicht over Park Spoor Noord.

Een gemeenschappelijke fietsenberging is aanwezig in het gebouw.

Het gebouw werd opgeleverd volgens de laatste moderne technologie met veel aandacht voor de veiligheid (o.a. toegang en brandveiligheid) en de studio is gezien het laag EPC (E peil - 82) milieuvriendelijk.

Deze studio is de ideale plek voor uw studerende zoon of dochter, maar ook interessant als tweede verblijfplaats op een toplocatie in Antwerpen, of als investering.

De studio is momenteel verhuurd aan 500,00 Euro en 75,00 Euro gemeenschappelijke kosten, inclusief de privatieve nutsvoorzieningen (water en elektriciteit).
De garage wordt thans apart verhuurd

Het gebouw werd opgericht door de befaamde Belgische bouwonderneming BESIX en heeft de Amerikaanse Architizer A+ 2015-prijs in de categorie woontorens gewonnen. Het gebouw telt 240 studentenstudio’s en 115 serviceflats, van elkaar gescheiden door de 11e verdieping, waar zich een gemeenschappelijke zone met restaurant en fitnesscenter bevindt.
https://www.besix.com/nl/projects/parktoren

Pluspunten :

  • Nieuwbouw

  • Garage

  • Fietsberging

  • Windvrij terras met wijds uitzicht

  • Veel lichtinval

  • Beperkte maandelijkse kosten

  • Design toren


Info bij de vastgoedmakelaar op +32 494 39 99 32 of via info@diversimmo.be
De studio is verhuurd, bezoek in functie beschikbaarheid van de huurder.
  
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat